Kase  MovieMate cinema filter Black Mist 1/4
Kase MovieMate cinema filter Black Mist 1/4
0 Reviews | Review toevoegen
MovieMate cinema filter Black Mist 1/4 is een speciaal filter, om te gebruiken, met magnetisch frame in de MovieMate Matte Box, om te filmen.

Artikelnummer

100065325

€ 209,00

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Het MovieMate cinema filter Black Mist 1/4,  4 x 5.65"x 4.0mm  is speciaal ontwikkelt voor de MovieMate Matte Box. 

Je plaatst het MovieMate cinema filter in een magnetisch filterframe van 4 x 5.65"x 4.0 mm en deze kun je zo in de Matte Box plaatsen, waarin je ook nog andere filters kan toevoegen.

Black Mist geeft een bijzonder effect aan je video, waarbij de donkere tinten beschermd blijven tegen dit effect. 
Het filter lijkt normaal helder glas, maar wanneer je nauwkeuriger gaat kijken zie je, dat het glas diffuus is, met daarin kleine donkere of zwarte puntjes. 
Deze puntjes zorgen voor het behoud van het contrast terwijl het de hoge lichten diffuus maakt. Het effect van het black mist filter is heel gering en wordt bepaalt door de hoeveelheid hoge lichten in je foto. Heb je heel egaal licht, dan merk je er bijna niets van, maar hoe meer felle lichtbronnen je in beeld krijgt, hoe meer het effect zichtbaar wordt. 
Het is als een soort nevel die over de opnames komt te liggen, zonder dat het de scherpte van de foto aantast. Bovendien hebben Kase-filters nauwkeurige IR-coatings, die zorgen voor een echte neutrale kleur binnen vastgelegde opnames.
 

Kenmerken

  • Revolutionair licht ontwerp
  • Kleurneutraal
  • Intensere kleuren

In de doos

  • Kase  MovieMate cinema filter Black Mist 1/4, 4.0mm

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.