Kase MovieMate magnetic circulair Black Mist 1/4 Kase MovieMate magnetic circulair Black Mist 1/4 Kase MovieMate magnetic circulair Black Mist 1/4
Kase MovieMate magnetic circulair Black Mist 1/4 Kase MovieMate magnetic circulair Black Mist 1/4 Kase MovieMate magnetic circulair Black Mist 1/4
Kase MovieMate magnetic circulair Black Mist 1/4
0 Reviews | Review toevoegen
MovieMate magnetisch circulair Black Mist 1/4 is een speciaal filter, om te gebruiken in de MovieMate Matte Box, om te filmen.

Artikelnummer

100065313

€ 99,00

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Het MovieMate magnetisch circulair Black Mist 1/4 filter, is speciaal ontwikkelt voor de MovieMate Matte Box. 

Je plaatst het MovieMate Black Mist 1/4 filter in de magnetische insteekhouder, deze schuif je in de Matte Box houder, waarin je ook nog andere filters kan toevoegen.
De magnetische ronde filters zijn maximaal 3 stuks stapelbaar en zijn 95 mm.

Black Mist geeft een bijzonder effect aan je video, waarbij de donkere tinten beschermd blijven tegen dit effect. 
Het filter lijkt normaal helder glas, maar wanneer je nauwkeuriger gaat kijken zie je, dat het glas diffuus is, met daarin kleine donkere of zwarte puntjes. 
Deze puntjes zorgen voor het behoud van het contrast terwijl het de hoge lichten diffuus maakt. Het effect van het black mist filter is heel gering en wordt bepaalt door de hoeveelheid hoge lichten in je foto. Heb je heel egaal licht, dan merk je er bijna niets van, maar hoe meer felle lichtbronnen je in beeld krijgt, hoe meer het effect zichtbaar wordt. 
Het is als een soort nevel die over de opnames komt te liggen, zonder dat het de scherpte van de foto aantast. Bovendien hebben Kase-filters nauwkeurige IR-coatings, die zorgen voor een echte neutrale kleur binnen vastgelegde opnames.

De filters zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties, waarbij het 1/4 filter het sterkste effect geeft en 1/8 geeft het minste effect geeft.

Kenmerken

 • Revolutionair licht ontwerp
 • Kleurneutraal
 • Intensere kleuren
 • De installatie is bijzonder efficient en flexibel

In de doos

 • Kase  MovieMate magnetic circulair Black Mist 1/4 filter

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.