Kase MovieMate magnetic circulair Streak Blue Kase MovieMate magnetic circulair Streak Blue Kase MovieMate magnetic circulair Streak Blue
Kase MovieMate magnetic circulair Streak Blue Kase MovieMate magnetic circulair Streak Blue Kase MovieMate magnetic circulair Streak Blue
Kase MovieMate magnetic circulair Streak Blue
0 Reviews | Review toevoegen
MovieMate magnetisch circulair Streak Blue is een speciaal filter, om te gebruiken in de MovieMate Matte Box, om te filmen.

Artikelnummer

100065315

€ 99,00

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Het MovieMate magnetisch circulair Streak Blue filter, is speciaal ontwikkelt voor de MovieMate Matte Box. 

Je plaatst het MovieMate Streak Blue filter in de magnetische insteekhouder, deze schuif je in de Matte Box houder, waarin je ook nog andere filters kan toevoegen.
De magnetische ronde filters zijn maximaal 3 stuks stapelbaar en zijn 95 mm.
 
Met dit Streak Blue filter kun je het anamorfe streak-effect simuleren met vrijwel elke lens. Op het glas van het filter bevindt zich een combinatie van fijne lijntjes waarvan de werking beperkt is tot puntlichtbronnen. Op die lichtbronnen zoals de zon, een gloeilamp of een kaars komen lange gekleurde strepen voort. Dit resulteert in langwerpige strepen die symmetrisch zijn vanaf elke puntlichtbron om de aandacht te vestigen op een specifiek deel van het frame of om een ​​visueel dramatische look te creëren. Door te roteren kan de filteroriëntatie van fakkels worden beïnvloed. Een creatieve manier om nachtelijke exterieurs te verfraaien, reflecties van chromen oppervlakken te benadrukken of andere opvallende beelden te creëren.

Bovendien hebben Kase-filters nauwkeurige IR-coatings, die zorgen voor een echte neutrale kleur binnen vastgelegde opnames.
 

Kenmerken

 • Revolutionair licht ontwerp
 • Kleurneutraal
 • Intensere kleuren
 • De installatie is bijzonder efficient en flexibel

In de doos

 • Kase  MovieMate magnetic circulair Streak Blue filter

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.