Over Kase Filters

Kasefilters.nl

Wij zijn de Nederlandse importeur van Kase Filters. Alle Kase producten zijn in deze webshop aanwezig. Als je iets niet kan vinden in de shop kunt u contact opnemen met info@kasefilters.nl. 

 

Kase Global

Kase is een wereldwijd opkomend merk en heeft jarenlang onderzoek en ontwikkeling gedaan naar camerafilters op de Aziatische markt. Kase Filters staat voor een productgericht bedrijf dat altijd voldoet aan de perfecte consistente kwaliteit.  In 2011 heeft Kase uitgebreid onderzoek gedaan en werd hiermee beoordeeld met ‘China National Camera Quality Supervision and Inspection Center’. Kase heeft ook met succes een aanvraag ingediend voor de European CE Safety Certification, de European RoHS Environmental Certification en U.S. FCC Quality Safety Certification.

 

Wat zijn de Wolverine series van Kase?

Dit is het nieuwe standaard in de filtertechnologie. 

  • Vrijwel onverwoestbaar. Gemaakt van gehard glas, dat een val kan weerstaan. Nooit meer gebroken filters terwijl u aan het werk bent. Er zullen ook geen krassen of beschadigen op glas komen.
  • Professioneel High Definition glas. Het lijkt misschien onvoorstelbaar, maar het glas is uitzonderlijk helder.
  • Geweldige kleurcontrole. De ND-filters bieden geen problemen met kleuren, kleuren komen tot werkelijkheid. Elke keer weer een fantastisch beeld.
  • Nano Coating. Alle Wolverine-filters hebben een nanotech-coating die helpt bij het reflecties en het afstoten van olie en water. Tevens zijn ze ook schimmelbestendig. Ze kunnen eenvoudig schoongemaakt worden als ze bedekt zijn met viezigheden. Door de coating zijn er minimale vlekken.

Onze filters zijn ontworpen om de landschapsfotograaf alles te bieden wat ze nodig hebben in het veld, van gebruiksgemak tot gemoedsrust. U zult simpelweg niet teleurgesteld zijn als u de Wolverine filterseries gebruikt.