RETOURNEREN & RUILEN

Afkoelingsperiode

Wij hanteren een zogenaamde afkoelingsperiode. De duur van de afkoelingsperiode is 14 dagen. Binnen de afkoelingsperiode bent u in de mogelijkheid om uw product aan ons te retourneren. Na 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit en is retourneren geen optie meer. Na ontvangst van uw bestelling heeft u gedurende een periode van 14 dagen het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te ontbinden en de bestelling te retourneren. Eventueel gedane betalingen zullen binnen 14 dagen worden terugbetaald.

Tijdens de 14 dagen bedenktijd heb je als consument het recht om de zaak te beoordelen en te proberen zoals je dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat je het geleverde product ook zal mogen uitpakken en zo nodig bekijken zoals je dat in de winkel ook zou mogen. Zolang je als klant echter nog niet besloten hebt het product te houden, mag je het product nietgebruiken!

Let op dat u uw product nog niet gaat registreren (tijdens de bedenktermijn), totdat u zeker weet dat u het artikel wilt houden!

 

Retourneren

Bij Kasefilters NL kunt u een artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet is, in nieuwstaat is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk).

Zorg dat bij retourneren u de volgende gegevens mee stuur

  • Het order nummer
  • Uw bank gegevens * Uw iban nummer en de naam welke bij uw rekening hoort.
  • Reden van retour **

U kunt u order retour zenden naar:

Kasefilters.nl

Klokstraat 7

4461 JK  Goes

 

De koper draagt de kosten en het risico van de retourzending. Zendingen die naar Kasefilters.nl worden verstuurd onder vermelding van  "portokosten voor ontvanger", worden door Kasefilters.nl geweigerd en retour afzender gezonden.

Er bestaat geen aanspraak op terugbetaling als het product beschadigd is.

Software mag uitsluitend geretourneerd worden met de kunststof seal nog om de  verpakking heen.

De volgende artikelen kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden:

  • Softwarepakketten, inktcartridges en tonercassettes waarvan de verzegeling verbroken is of de verpakking geopend is, of die geïnstalleerd of geregistreerd zijn. Verbruiksartikelen zoals beschermfolie of reinigingsvloeistof (indien geopend). 
  • Artikelen die om hygienische redenen niet geruild kunnen worden zoals oordopjes en in-ear-headsets (indien geopend).
  • Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.
  • Producten die beschadigd zijn komen ook in aanmerking voor ruiling of restitutie mits de artikelen in een dergelijke staat zijn dat ze als afprijsmodel zijn te verkopen.
  • Artikelen die gekocht zijn uit de outlet afdeling kunnen niet worden geruild of teruggebracht
  • Producten waarvan de kwaliteit afhangt van de manier waarop ze bewaard worden, bijvoorbeeld kleurenfilm of ander lichtgevoelig materiaal, worden niet teruggenomen of geruild
  • Hebt u  vragen over de mogelijkheid tot ruiling van uw product? Neem dan contact met ons op kunt u dit per e-mail (info@kasefilters.nl) of telefonisch tel. +31 (0)85-9021808.

*Uw iban nummer en de naam welke bij uw rekening hoort.

** Reden van retour is niet verplicht